sâmbătă, 27 februarie 2010

Prietenie...?!


In prmul rand…vreau sa va spun ceva.fiecare avem o “cea mai buna prietena” sau poate mai multe…ce o sa va povestesc acum este bazat pe un fapt real..
Erau 2 prietene. A era mai mare decat S cu un an…invatau in aceeasi scoala.A era fata mai timida…mai retrasa…nu ii placea sa iasa in evidentza,nu comenta si era mai timida..S era tocmai inversul lui A…dar cu toate astea se intelegeau de minune.
Lui A ii placea foarte mult de un baiat de aceeasi varsta cu ea dar din alta clasa.El ii dadea semne k si lui…totusi,pentru o perioada foarte lunga de timp au fost doar prieteni..si poate era mult mai bine dak ramaneau mai mult asa.:).S mereu o incuraja..ii zicea mereu ce sa faca,sa se dea bine pe langa el…mereu era alaturi de A...
Intr-o zi de iarna,cand A iesise afara la prima ninsoare…S o suna in disperare…Cand i-a raspuns a avut surpriza …sa afle k in sfarsit,el vroia sa fie cu ea.s-a intamplat cam asa…”alo? S…ce s-a intamplat? Dc ma suni?” “unde esti?” “afara..dc? spune-mi ce s-a intamplat!” “intra repede pee ms..vezi tu..stii..e legat de el..” “ce s-a intamplat?” “intra pe mess..vrea sa fie cu tine!!! A,ai auzit? Vrea in sfarsit sa fie cu tine!”.A a mers acasa…a vorbit cu el la telefon..unde a auzit cele 5 cuvinte pe care si le dorea sa le auda din prima zi “VREI SA FI CU MINE?”.a acceptat,avand in vedere cat de mult il placea pe el…(cel mai frumos tip din scoala).Au fost impreuna o luna…fara o zi.in acea luna pot spune k nu puteau sta unul fara altul…a urmat apoi proba de foc : despartirea…Persoana in cauza …era o alta fata…A a plans..mult timp…S a consolat-o in primele zile “A,nu mai plange..nu te merita ajunge!!! Gata!”
Cand credea k isi revine,o alta lovitura a fost primita…S a devenit,bruc,cea mai buna prietena a ex-ului . S era combinata cu cel mai bun prieten al lui insa asta nu o impiedica sa flirteze de zor cu el…A a fost foarte trista..nu ii venea sa creada..cum??? cum prietena ei cea mai buna sa ii faca asa cv? Cum sa se inteleaga cu cel care a facut-o sa sufere atat de mult? Cum?!
A trecut o luna. S -a despartit de iubitul ei…in scoala au iesit barfe cum ca a fct asta pentru ex-ul lui A…c si el au zis k e vina lui A,k ea a scos barfe.insa nu era adevarat.Tot ce isi dorea A era sa se inteleaga din nou cu S ..la fel de bine cum era inainte…nu intelegea de ce un baiat le-a despartit asa de mult..la scoala nu se prea bagau in seama..pe mess la fel…la telefon mai rar…A s-a distantat atunci..a iesit din anturajul vechi,si poate k i-a fost mai bine.Radea mai des sin u mai plangea…Un singur lucru o mai doare acum : faptul k o prietenie a murit intr-o prostie…Dar a ridicat capul sus si a mers mai departe: " I'm not a broken hearted girl!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu