sâmbătă, 27 februarie 2010

Let's talk about love.


Iubire...:-?.hmm...sentiment sau joaca?Ce este iubirea la varsta noastra -14-15 ani- . Majoritatea povestilor incep in scoala...da,in curte...la etaje:>. Cine nu a fost "sagetat" macar o data de Cupidon?:> (acel ingerash in chiloti care nu are altceva mai bun de facut decat sa se joace cu sentimentele altora) ?La varsta asta cica inveti sa iubesti cu adevarat...poate sunt doar capricii,copilarii.Dar unii ajung sa puna mult suflet.

Sa revenim la prima iubire. oo,da. Primii fluturasi in stomac:x. Primele momente in care simti k ti se taie respiratia. Primul sarut.Primul "te iubesc".:x.Cum incepe totul? Dintr-o joaca. Azi vorbesc cu tine..maine la fel..poimaine idem..Pana ajungi sa tii la pers respectiva k la un frate..apoi mai mult...:x.Apoi realizezi k nu mai poti sta fara persoana respectiva...iti faci curaj si ii adresezi cele 5 cuvinte "Vrei sa fi cu mine?".

Ce urmeaza? RELATIA. da...nu conteaza cat timp dureaza...important este k amandoi partenerii sa aiba sentimente comune unul fata de celalalt...Sa aiba grija unul de altul...Sa nu re raneasca reciproc...De ce? Pentru k aceste lucruri duc la ultima etapa...DESPARTIREA. daca intr-adevar cineva a tinut la celalalt ,ii va fi foarte greu. Ce urmeaza? Momente in care plangi,nimic nu te mai inveseleste,esti trist...De ce ai nevoie in aceste momente? De prieteni.Da,niciodata sa nu ii dai la o parte pentru nimeni pentru k topt la ei te vei intoarce...si ti-ar fi si mai greu sa te respinga si ei pentru k tu i-ai uitat in favoarea ex-ului/ex-ei.Aceia ce se numesc prieteni adevarati vor reusi sa te scoata din starea de melancolie si te vor "readuce la viatza" cum numai ei stiu.

Ce m-a apucat sa scriu aceasta postare? Nici eu nu shtiu...Poate k vorbesc si din proprie experientsa....Pana la urma iubirea iti da aripi dar tot ea te coboara.

Si mai exista o intrebare : Ce ne-am face fara ea?

Un comentariu: